Klinik for Psykisk Sundhed

SELVBETJENING / E-KONSULTATION: virker kun, hvis du allerede er tilmeldt klinikken og oprettet med CPR.nr. og mobilnummer.
Klinikken skal også først sende dig et link pr sms, som du fremover skal bruge ved sikker og krypteret kommunikation.
Hvis du ikke allerede er oprettet til E-konsultation, så send en mail; evt. via
kontaktsiden for at anmode linket til e-konsultation. Når du følger linket, kan du derefter vælge dit eget kodeord, skive beskeder, udskrive fakturaer og rette i dine oplysninger.

NB! Bevar linket - f.eks. under dine kontakter eller give det et bogmærke i din browser. Linket er personligt, og du har brug for det hver gang, du vil skrive til os. Fremover logger du ind med Cpr.nr. og dit eget valgte kodeord.


UNDERSØGELSE af KVALITET og oplevet TILFREDSHED:
I forbindelse med kommende akkreditering af klinikken skal jeg udføre en undersøgelse af den kvalitet, som mennesker møder i min klinik.
Gennem nedenstående link kan du anonymt udfylde et spørgeskema. Du kan vælge at gøre det helt kort (ca. 2 min.) ved at angive din holdning til de forskellige spørgsmål ved hjælp af stjernene. Du kan også under hvert spørgsmål tilføje dine bemærkninger. Dine svar behandles fuldstændig anonymt, og det kan ikke ses, hvem de kommer fra.
Vi hører selvfølgelig gerne mere udbredt om dine oplevelser under din behandling og modtager meget gerne forslag til forbedring.
På forhånd tak for din hjælp.


https://da.surveymonkey.com/r/BTGZC79


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.