Klinik for Psykisk Sundhed

Hilda er uddannet som Cand. Psych. fra Aarhus Universitet og efteruddannet som sundhedspsykolog i Holland.
I 1987 mødte hun sin ægtefælle Rudolf hos Bob Moore i Ringkøbing, hvorefter hun flyttede til Holland.
I 1989 blev sønnen Chiron født.

Efter mere en 27 år i Holland flyttede Rudolf og Hilda i begyndelsen af 2014 til Danmark, primært fordi de ønskede en større frihed i arbejdet - og det var rart at komme nærmere til venner og familie i det
nordiske. Hilda ansøgte om og fik ydernummer i Kolding, og derfor blev det her i disse smukke omgivelser, at de slog os ned.
De har begge gennem mange år arbejdet i egen praksis, men tilknyttet sundhedscentre i Holland. Grundlaget var et tværfagligt samarbejde i behandlingen af patienter. Erfaringen var, at et tæt samarbejde mellem henvisende læge og kollega behandlere giver både tryghed og en bedre behandling for patienten.

Rudolf arbejdede først som overlæge i lokalpsykiatrien. Senere havde de sammen klinikfællesskab i Vejle i årene 2015-2018.
Rudolf blev i 2018 desværre diagnosticeret med en sjælden demens sygdom, som bl.a. medførte blindhed. Han måtte derfor ophøre med sit arbejde som privatpraktiserende psykiater.

Hilda flyttede klinikken tilbage til Strandvejen 55 i Kolding.


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.