Klinik for Psykisk Sundhed


Rudolf (f. 1957) er speciallæge i psykiatri. Rudolf er p.t. sygemeldt og kommer desværre ikke tilbage i klinikken i Vejle. Efter flytning fra Holland til Danmark marts 2013 arbejdede Rudolf først som overlæge i psykiatri ved Sygehus Lillebælt.
Fra d. 1. november 2015 har han fået ydernummer i Vejle og dermed også indgået aftale med sygesikringen.

Rudolf er almen psykiater for voksne, og han har særlig erfaring i behandlingen depression, angst og traume. Han har diverse terapeutiske efteruddannelser, bl.a. kognitiv adfærdsterapi, interpersonel terapi og psykodynamisk terapi.

Efter endt embedseksamen (Amsterdam 1986) underviste han i patologi og arbejdede han som træner inden for erhvervsliv og forskellige institutioner. Således udviklede han og underviste han i forskellige lande på kurset ‘Training for Teachers in Palliative Care.’ I de senere år i Holland arbejdede hans dels i egen praksis, dels på sygehus som speciallæge i psykiatri.

Rudolf er desværre sygemeldt og kommer ikke tilbage til klinikken som speciallæge i psykiatri.På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.