Klinik for Psykisk Sundhed

Hilda (f. 1956) har embedseksamen fra Aarhus Universitet, og alle efterfølgende specialuddannelser er fra Holland og England.
Hun er autoriseret psykolog med ydernummer i Kolding.

Hun er uddannet som Hollandsk sundhedspsykolog (2001), akkrediteret EMDR terapeut og supervisor, NLP trainer og Master, Mindfulness trainer og uddannet kognitiv adfærdsterapeut. Hun begyndte egen praksis i 1993.

I Oxford arbejdede hun på hospice og deltog i forskellige kurser i palliativ omsorg.

I 1992 startede hun 'Achter de Regenboog' (Bag regnbuen) - en forening, som initierede sorgarbejde med børn og unge. Her organiserede hun sorggrupper, weekends for børn og unge og udviklede hun kurser i sorgarbejde for professionelle.

Fra 1998 arbejdede hun med supervision og træning af læger, sygeplejersker og andre professionelle inden for palliativ omsorg, - dels i hospices, dels på sundhedscentre, plejehjem og hospitalsafdelinger.

Fra 2004-2013 arbejde hun på et multi-disciplinært sundhedscenter i Holland i tæt samarbejde med praktiserende læger, fysioterapeuter og praksissygeplejersker.

Siden 2013 har hun ydernummer som psykolog i Danmark, og siden 2014 udgør hun en del af Forsvarets netværk for veteraner.

I 2017 blev hun akkrediteret supervisor i EMDR.


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Læs mere.